A laget befester stillingen i toppen

 

Hele 4-1 ble det til slutt i lørdagens kamp mot Sotra.
Varegg stilte med følgende lag: Fiskum, Bo Tollak Balgobin, Hatland Sundfør, Myrold,Ulvestad, P.Rojas,Hopsdal, Campos,Heimark,Cheung og Carvalho.
Første omgang ble litt avventende spillemessig fra Varegg sin side. Laget spiller mye ballbesittende fotball , og er avhengig av gode bevegelser og flyt i fremspillet for å true motstanderne skikkelig.
Det var det lite av i den første omgangen. Mye balltrilling som det kom lite ut av. Sotra lå organisert slik at Varegg soillerne ikke fikk de rommene de trengte. Likevel var det nok Varegg som hadde de farligste sjansene før pause.
Etter hvilen gjør Varegg et bytte, Cheung går ut og Ronny Rojas kommer inn. Heimark og Balgobin har pådratt seg hver sitt gule kort i første omgang må ta det litt roligere i andre omgang. Det samme spillet fortsetter i starten av andre omgang , men så snur det brått. Carvalho blir i det 68 minutt felt innenfor 16 meteren og det blir straffe. Sotras midtstopper blir utvist og den andre stopperen skadet. Hopsdal setter inn 1-0 på straffesparket. Før alle har fått summet seg så er Campos frempå og setter inn 2-0 til Varegg. Med 11 mot 10 mann så burde man kontrollere det hele inn , istedet roter man det til i eget forsvar og lager straffespark. Den setter Sotra og det står 2-1. Gjestene får litt blod på tann og prøver å få med seg et poeng hjem.Varegg rir av det hele og på overtid header Christian Heimark inn 3-1 og Ronny Rojas legger like etter på til 4-1 etter en fin enkeltmanns prestasjon der han går igjennom hele forsvaret til Sotra og etter den til side for keeper. Resultatet ble 4-1 og tre nye poeng  innkassert. Tallene gir nok ikke et helt riktig bilde av kampen totalt sett , men det er viktig å score mål , enten  det er tidlig eller seint i kampen.Bjordal kom inn for Carvalho i det 70 minutt og Thomas Johannesen kom inn for Patricio Rojas helt på slutten.
Neste kamp er mot Vadmyra borte neste lørdag. Vadmyra har hatt en god start på sin første sesong i tredje divisjon på noen år ,  og vil nok bli tøffe å slå på hjemmebane. Varegg røk ut av cupen etter å ha tapt mot de i vår. Vi får håpe guttene føler at de har noe å hevne og viser det neste lørdag.
Florø vant sin kamp mot Tertnes og ligger 1 poeng foran Varegg. Det er 6 poeng fra Varegg og ned til Vadmyra på tredje plass. Slik det ser ut nå så blir det en kamp mellom Varegg og Florø i toppen.

0000-00-00 00:00:00