4-2 seier over Voss

Varegg har kommet inn igjen i flytsonen og vinner kamper selv på dager da ikke alt stemmer.
Følgende lag stilte til start på Stemmemyren lørdag ettermiddag: Skogvang, Balgobin, Ferstad, Straus, Ulvestad, Hopsdal, P.Rojas, Hatland Sundfør,Heimark, R.Rojas, Cheung.
Man måtte forvente at Voss ville gå ut med høyt tempo og stor innsats , da de kjemper hardt for å unngå nedrykk. Men trykket fra Vossingene var ikke større enn at Varegg guttene fikk noen lunde kontroll på spillet. Varegg var først ute med mål i det 17 minutt. Et frispark fra kanten av 16 meteren blir slått ut i feltet og der står  Stian Ferstad som kan skyte den rolig i mål. Varegg leder 1-0.
Vossingene er frempå noen ganger , men er sørgelig ineffektive foran mål.
I stedet er det varegg som går opp til 2-0 ved Ronny Rojas i det 38 minutt  etter en fin stikker fra  Cheung. Voss har skjønt alvoret og i det 42 minutt reduserer de til 2-1 ved Een.
Dette blir resultatet til pause .Patricio Rojas har måttet gi seg pga skade  like etter det første målet og Holmefjord er kommet inn.
Etter hvilen blir det fortsatt ikke noe skikk på Varegg sitt spill og kampen ligger lenge og vipper , skal Voss klare å utligen eller scorer Varegg flere mål. Det blir en del gule kort og mye kjefting til tider fra begge lag. I det 66 minutt får Voss et farlig frispark like utenfor 16 meteren. Skuddet avklares og Varegg kontrer kjapt. Christian Heimark  serverer en utsøkt lobb over Voss sin keeper og det står 3-1 til Varegg.
Først da følte en seg sikker på å dra i land alle poengene denne lørdagen.Varegg gjør et dobbelt bytte , Cheung og Hopsdal ut , Campos og Ingebrigtsen inn .Voss prøvde en sluttspurt og ble belønnet med et mål i det 87 minutt . De kaster alt frem for å lage mål  og på overtid kontrer Varegg ved et nydelig soloraid av Thomas Ulvestad , han får gå helt inn og scorer 4-2 fra skrått hold. Da er det over for Voss og sluttresultatet blir 4-2.
Banens beste kåres av juryen og det blir keeper Daniel Skogvang. På en dag med mye ruskete spill fremfor seg , sto han frem som en match vinner flere ganger.Voss fikk tre gule og Varegg to.
Varegg er på langt nær friskmeldt etter den dårlige starten på høstsesongen , og må jobbe hardt fremover for å forbedre spillet. Fremdeles mye feilpasninger , lite samhandling og manglende løpsstyrke er noen av de tingene som må forbedres. Det spørs om man hadde tatt alle poengene  med en bedre motstander denne lørdagen.
Radøy Mangers skjebne avgjøres på mandag i fotballforbundet i følge BA , og det vil innvirke på plasseringen i bunnen av tabellen. Mest sansynlig blir de kastet ut av serien , vi får se.
Neste kamp er borte mot Vik lørdag 07.09.13 kl 1500. Når den spilles er det avgjort om Radøy Manger er med eller ikke. For Vik betyr det 6 poeng mindre om de blir kastet ut og vil ligge etter Voss med 3 poeng på nest siste plass. Det vil gi de et nesten håpløst utgangspunkt for å holde seg i divisjonen.

0000-00-00 00:00:00