2-2 mot Lyngbø for a laget

 

Varegg stilte med følgende mannskap til kampen mot Lyngbø boret. Ny keeper , Daniel Skogvang fra Vadmyra.Myrold,Balgobin,Hatland Sundfør,Ulvestad, Hopsdal, Bjordal,P.Rojas, Campos, Ingebrigtsen, Heimark.
Kampen var ikke blitt fem minutter før Varegg tok ledelsen etter en corner som Runar Myrold fikk kriget inn. Det meste så lyst ut da , men det var tydelig at det var mye som var ruskete i Varegg maskinereiet denne dagen.Mange feilpasniger fører til mange brudd og Varegg spillerne fikk virkelig løpe denne dagen for å rette opp i feilene. Lyngbø slo langt og var alltid farlige fremover med sin hurtige løperrekke.
Og det betalte seg i det 28 minutt da de fikk et frispark på kanten av 16 meteren og klinker den inn i det lengste hjørnet. Stillingen var da 1-1. Varegg svarer umiddelbart fra avspark og Heimark legger inn til Bjordal som header inn 2-1. Det var et sterkt svar , men holdt ikke så lenge.I det 39 minutt har Lyngbø en corner og en Lyngbø spiller får gå opp helt uhindret og header den inn i mål, det står 2-2.
Dette blir resultatet til pause. Mye av det samme ruskete spillet fortsatte utover i andre omgang og det tæret på kreftene til Varegg guttene. Sjansene var der , men ballen ville ikke inn . Lyngbø hadde sine sjanser også , og en god og myndig keeper i Daniel Skogvang ryddet opp for Varegg . Mot slutten prøvde Varegg en sluttspurt , men den kom nok alt for seint. Selv om Lyngbø virket kjørt så holdt de unna.
Varegg byttet tre spillere på en gang, i det 63 minutt , P.Rojas, Ingebrigtsen, Campos. Inn kommmer Holmefjord, Carvalho og R.Rojas.
Det ble litt mer fart i angrepsspillet med friske bein innpå , men målene manglet. Varegg fikk tre gule kort , Patricio Rojas, Bo Tollak Balgobin og Runar Myrold. Lyngbø fikk to gule.
Varegg har hatt noen skader og frafall til denne kampen, Ruben Isaksen Cheung har vært skadet, Mats Engeberg likeså og Stian Ferstad på ferie.Runar Myrold reiser til USA for studier etter denne kampen.
På pluss siden var Christopher Straus med i troppen i går.
Vi håper at alle er friske og raske til neste kamp mot Sogndal 2 mandag 19 aug. kl 1900 på Stemmemyren. Man vet aldri hva slags mannskap de stiller med , men det er uansett godt skolerte fotballspillere og burde bli en bra kamp mellom to lag som ønsker å spille fotball.

0000-00-00 00:00:00