Varegg slo Bergen Nord 2-0

 Varegg hadde litt å revansjere etter  tapet i finalen i kretsmesterskapet i høst.

 

Varegg stillte med følgende mannskap: Andre Hermansen Fiskum i mål, Mathias Macody Lund, Mats Engeberg, Stian Ferstad, Christopher Straus, Thomas Ulvestad, Adrian Pizarro, Markus Nordgård, Martin Knudsen, Kristoffer Knutsvik og Ørjan Arnesen.

Varegg startet litt forsiktig for å føle hvordan motstanden var . Men det var ingen grunn til å bli bekymret, Varegg tok tak i spillet og styrte det fra start. Etter 6 minutter blir Kristoffer Knutsvik skubbet over ende innenfor 16 meteren og det blir straffe.. Ørjan Arnesen setter den

sikkert i mål.1-0 til Varegg. Selvtilliten vokste og Varegg kom til mange gode sjanser utover i omgangen. Den eneste store sjansen Bergen Nord hadde var et frispark fra 18m som keeper Andre Hermansen Fiskum reddet mesterlig. I 41 minutt header Kristoffer Knutsvik innover mot mål og en Bergen Nord forsvarer header den i egen vinkel, 2-0 til Varegg. De nye som var på prøvespill viste fine ferdigheter og styrket nok laget i denne kampen. Christopher Straus måtte ut etter 35 minutt pga skade og Henrik Hoel Olsen kom inn.Varegg holdt oppe trykket og hadde grei kontroll på kampen.En Bergen Nord spiller fikk sitt andre gule kort ut i andre omgang og de måtte avslutte med 10 mann. Men de ga ikke opp og bød på motstand helt inn. Varegg byttet flere spillere utover i omgangen. Sluttreultatet ble 2-0 til Varegg , en absolutt fortjent seier i denne treningskampen. Bergen Nord har hatt en god del utskiftninger i laget og får nok en stri tørn i Sognepuljen i år. Varegg har en del å finpusse på ennå før alt sitter, men dagens resultat gledet og guttene må ta det positive med seg i arbeidet fremover.?

alt

 Her ser vi Stian Ferstad på prøvespill i Varegg, en meget god midtstopper fra Fyllingen. Like bak seg kommer Aleksander Jensen, nylig gått fra Fyllingen til Bergen Nord.

 

ialtl

Her i bildet Thomas Ulvestad , på prøvespill, han har tidligere spilt i Tertnes, Fana og Åsane. Han har også en fortid i Varegg. Han gjorde sine saker bra i dagens kamp.

alt

Martin Knudsen og Mathias Macody Lund i bildet.

alt

Varegg farlig frempå mot Bergen Nord målet.

 

 

2012-03-11 17:30:33