Stor seier over Vadmyra

Hele 5-0 ble Vareggs seier over Vadmyra torsdag kveld på Vadmyrabanen.

Vadmyra hadde bare tapt en  treningskamp sine så langt i år og forventet nok et annet resultat. Varegg stilte med følgende manskap: Andre Hermansen Fiskum, Mats Engeberg, Mathias Macody Lund, Henrik Hoel Olsen, Stian Ferstad, Martin Knudsen,Ørjan Arnesen,Adrian Pizarro,Markus Norgård, Preben Nygård og Ruben Isaksen Cheung. Lagene begynte litt forsiktig for å se hverandre an , men Varegg hadde ikke altfor mye å frykte. Men det gikk hele 20 minutter før første målet kom og da ved Ruben Isaksen Cheung som scoret på et innlegg.. Vadmyra var frempå noen ganger , men stort sett ikke altfor farlige. På slutten av første omgang fikk Vareggs høyreback en fulltreffer på et skudd som gikk i krysset fra 25 m. Herfra og inn i andre omgang hadde Varegg kontroll. Adrian Pizarro scoret 3-0 på straffe, 4-0 selvmål av Vadmyra og Ruben Isaksen Cheung 5-0 . Varegg hadde trøkket utover i omgangen , bedre spillere og bedre kondis gjorde at seieren ble så stor. For å holde tritt i årets tredje divisjon bør Varegg være såpass bedre enn fjerdedivisjonslag som Vadmyra. Vadmyra kommer nok til å gjøre det bra i årets serie , men det er et stort steg opp til neste divisjon. Varegg åpner sesongen med cup kvalifisering på Stemmemyren mot Bergen Nord andre påskedag, 09.04.2012. Da får vi se om guttene har forberedt seg godt nok til årets sesong. Varegg hadde en fin uke i Tyrkia med flotte gressbaner og fine forhold i vinterferien så det meste burde være på plass nå. Varegg har fått noen nye spillere som vi skal presentere seinere. Årets lag ser ut til å bli en blanding av rutine og unge spiller .