Finaletap for jentene i Lerøy cup

Sterk innsats i Lerøy cup.

Varegg/Sandviken sine junior-jenter deltok i helgen i jentefotballens svar på Varegg-cup, Lerøycup. I strålende vårvær startet lørdagen med 1-1 mot et Fanalag som stort sett bestod av jenter fra damelaget i 2 div. Dagen fortsatte med seier 5-0 mot et sammensatt lag fra Vestsiden/Erdal/Askøy. I dagens tredje kamp var det Osterøy/Fotlandsvåg som måtte tåle 9 baklengs, og når Loddefjord ble slått ganske greit 3-0, så var semifinaleplassen klar.

I søndagens semifinale stod Bjarg på motsatt banehalvdel, et Bjarglag som spilte innledende kamper forrige helg og var uthvilt og spillesugen, men V/S-jentene tok kommandoen og burde ledet til pause, men det var Bjarg som ledet 1-0 til siste spilleminutt. V/S ble tildelt et klart straffe som Nancy banket i mål, og det var duket for straffekonkurranse. Her banket våre jenter 5 baller inn bak Bjargkeeperen og finaleplassen var sikret.

I finalen møtte de Gneist, som og hadde spillefri lørdag, og det var slitne V/S-jenter som jobbet knallhardt, men gikk på et 3-2 tap. Et stort publikum gledet seg over en Fortjent Gneist-seier, og en flott innsats av Varegg/Sandviken sine 17/18- åringer som spiller i 19årsklassen i serien. Verdt å merke seg er at av de fire semifinale-lagene på søndag er kun Varegg/Sandviken som stiller juniorlag i serien i år.

2012-03-28 07:02:21