Seier for Smågutter 13

Varegg G13 reiser seg etter tapet mot Tertnes 1.

Søndag 28. september tapte småguttene som forventet mot Tertnes 1. Vi holdt 0-1 lenge, men utover i andre omgang tok kreftene slutt og Tertnes vant til slutt hele 5-0. Derfor var det godt å se at laget reiste seg og tok en grei seier over Bergen Nord 1 den 4. september på Salhus. Det var hjemmelaget som kom best i gang og fikk 1-0 allerede etter 2 miutter. En Bergen Nord spiller kommer fri på femmeteren helt til høyre for keeper og lobber i mål fra spiss vinkel. Spillet bølget frem og tilbake og vi skal være glade for at det neste målet ble scoret av Varegg. I det 24. minutt kommer Oskar seg fri og setter inn utligningen. I Snorres fravær fikk Oskar oppgaven som spiss. Det blir ikke flere mål i først omgang slik at det står 1-1 til pause etter en middels omgang av Varegg.

Etter en tordentale i pausen kommer et nytt Varegg-lag på banen i andre omgang. Kampen er fremdeles jevn, men Varegg begynner å ta over mer og mer. Etter 51 minutter blir Jonas spilt igjennom på ventre side i 16 meteren. Han går rett mot mål og scorer sikkert fra nært hold; 1-2 til Varegg og jubelen er stor blant de fremmøtte foreldrene(og trenerne). Varegg trykker nå på, og etter en corner går ballen ut i returrommet  hvor Kristoffer ligger og venter som vi har avtalt før kampen. Han legger an til skudd, men får en liten dytt i ryggen og må ta noen steg til for å løsne skudd. Da kommer en forsvarer opp i beina hans og får forhindret avslutning, men Kristoffer får dradd seg rundt og inn i feltet og kommer fri og triller ballen iskadt i hjørnet til venstre for keeper. Dette er et godt eksempel på hvor viktig det er at spillerne følger trenernes direktiver ift posisjonering i forkant av offensiv corner. Det samme gjelder selvfølgelig for defensiv corner og igangsetting fra egen keeper og motsandernes keeper mm.
Vi leder nå 1-3 og styrer kampen ganske greit. Mot slutten av kampen gjør Oskar sitt andre mål for dagen og vi vinner 1-4 mot et lag som er på vårt nivå og som vi har tapt for tidligere. Vi må fortsette å terpe formasjoner og oppgaver fremover til dette sitter i blodet til hver enkelt spiller. Vi må være fokuserte hele tiden både i kamp og på trening. Neste kamp går på Stemmemyren søndag 11. september kl 12:00. Da møter vi Åsane Fotball 1 som vi tapte 6-0 for på Myrdal i mai. Vi skal prøve å gi dem mer motstand denne gang.

2011-10-27 10:00:31