Seier for A-laget mot Bremnes

Seier i årets nest siste bortekamp.

Lørdag vant A-laget 5 – 1 over Bremnes.

Varegg stilte med følgende lag : Henrik Dørum Bøe, Kristoffer Knutsvik, Mats Engeberg, Alexander Birkeland, Morten Fosse, John – Erik Vorland, Ruben Isaksen Cheung, Kristian Mørk, Marius Dørum Bøe, Martin Hanstvedt og Ørjan Arnesen.

Varegg fikk best mulig start på kampen. Laget går rett i angrep og presser hjemmelaget tilbake på banen. Etter 3 minutter kjemper Marius til seg ballen på midten. Han sender en pasning, som Ruben vipper gjennom Bremnesforsvaret, og Martin har ingen problemer med å score fra 10 meters hold.

Etter 8 minutter sender Alexander et frispark like over mål fra 20 meters hold. Så er det Bremnes sin tur. De får sin første store sjanse etter 13 minutter, men skyter utenfor.

I den neste perioden er det Varegg som presser på. God angrepsfotball fører til at Varegg får corner i det 24. minutt. Ørjan tar en presis innoverskrudd corner. Ruben rager høyest i feltet og styrer ballen elegant i mål med hodet.

Så følger en svak periode fra Varegg. Vi gir fra oss mye av banespillet, og Bremnes reduserer fortjent til 2–1 etter corner. Markeringen i forsvaret vårt er ved den anledningen svak. Resten av omgangen er variabel med mange dueller og få sjanser. Fosse får en stor sjanse, men skyter utenfor fra kort hold.

De 5 siste minuttene av omgangen blir hektiske. Bremnes føler seg snytt for straffespark, de skyter i stangen og Henrik varter opp med en virkelig god enhåndsredning. Utligningen lå i luften, men i stedet er det Varegg som får frispark 2 meter inn på motstanderens banehalvdel. Et presist frispark fra Alex treffer Ruben, som for andre gang i kampen, setter ballen i mål med hodet. Dermed ender første omgang med 3-1 ledelse til Varegg.

I andre omgang viser Varegg hvorfor de leder puljen. Bremnes får kun en sjanse i hele omgangen. Dette etter et frispark som går like utenfor. Varegg trykker på og scorer med Marius etter 50 minutter og Alex etter 69 minutter. Scoringen til Alex er en perle. Frisparket fra 18 meter smeller i tverlleggeren og i mål. Keeper hører kun smellet, før ballen er i mål. Fin scoring.

I andre omgang viser Varegg bredden i spillerstallen. Flere bytter gjøres uten at vi mister overtaket og trykket. Tvert om burde vi økt ledelsen med ett eller to mål til. Spesielt har Preben og Besar gode muligheter. Preben skyter rett på keeper. Returen snapper han opp og gir ballen ti Basar som skyter i krysset og ut. Et angrep som burde resultert i scoring.

Bytter i den omgangen var : Preben med en skadet Ørjan etter 63 minutter, Kim andre inn for Ruben etter 70 minutter. Dobbeltbytte etter 84 minutter Robin innfor John-Erik og Magnus for Fosse. 88 minutter Sander for Kristoffer og Besar for Martin.

Da gjenstår 2 kamper av årets serie.

Møt opp på Stremmemyren fredag kl. 20. Da møter Varegg Follese i årets siste hjemmekamp. Møt opp og støtt laget i kampen om opprykk til 3. divisjon.

2011-10-16 19:40:15