Jentene i støtet

Varegg/Sandviken-lagene med super sesongstart.

I de siste årene har samarbeidet i jentefotballen mellom Varegg og Sandviken vært en suksess, og i 2011 har det startet veldig bra.

Juniorlaget: Består hovedsakelig av 94jenter, første års juniorer med hjelp fra noen 92/93-spillere. De har festet et solid grep i sin 2 divisjonsavdeling. 5 kamper, 15 poeng og 20-2 i målforskjell. Tirsdagens kamp mot serieleder Flaktveit ble etter hvert en maktdemonstrasjon selv om seieren ble knapp: 3-1. Det var i hvert fall sjanser til å score både 4 og 5 flere mål. Fin fotball, god innsats og knallhard jobbing. Her lukter det 1 divisjon til høsten.

Jenter2: 15åringene våre, som spiller i 16 årsklassen i 2 div har overbevist stort så langt i vår. Full pott på 3 kamper og 23-4 i målforskjell er imponerende. Disse jentene kan nå langt, og de må taes godt vare på. Kanskje blir det tøffere utfordringer og opprykk til høsten?

Jenter1: 95jentene som også spiller i 2 divisjon har slitt med mange utsatte kamper hittil i sesongen, men vant førstekamp 6-0. Trott, som hadde 3 strake seire var motstander i sesongens andre kamp og med 10-0 ledelse til våre jenter ved pause, så syntes de at det var nok, mer en nok. 13-2 seier, og en svært god start på sesongen. Ser ikke bort fra at høstens motstandere heter Tertnes, Fana, Arna/Bjørnar, og at dette laget også blir å finne i 1 divisjon.

Juniorjentene danner grunnstammen på seniorlaget i 4 divisjon, men flere spillere fra både 95 og 96-lagene har fått sin debut på damelaget, som kanskje har kretsens laveste gjennomsnittsalder??

Er imponert over innsats, holdninger og fotballforståelse som jentene viser, og ønsker Rolv, Bjarte, Nils Petter og andre i støtteapparatet lykke til i vårsesongen.

2011-05-11 10:01:04