Bra start på sesongen for jentelagene

Junior og jentelagene våre har spilt flere kamper siden sist oppdatering. Etter en sesongåpning med seier etter seier, kom hverdagen tilbake for flere av jentene.

 

Jenter 96,Varegg/Sandviken 2 som var ubeseiret ved sist oppdatering røk på et 0-3 tap for Hald/Skogsvåg/Telavåg. Selv om jentene deppet etter tapet røk,så tok det ikke lang tid før de var tilbake på rett spor. 7-0 og 3 nye poeng mot Frøya var betryggende og overbevisende. Jentene kjemper om opprykk og 2 juni kl 2000 på Stemmemyren står årets viktigste kamp for tur: Varegg /Sandviken 2 - Gneist 2 - seriefinale. Møt frem og støtt jentene.

Jenter 95 varegg/Sandviken 1 går fra seier til seier. Hjemme på Stemmemyren ble først Sotra SK slått 7-1 etter nok en overbevisende kamp. Etter to turer til Sunnhordaland sist uke kunne jentene returnere til by`n med 2-0 seier mot Stord og 4-0 seier mot Bremnes. 1 divisjon er innen rekkevidde, men også 95 laget må en avgjørende kamp torsdag 16 juni mot Follese/Askøy. den kampen blir sannsynligvis helt avgjørende for hvilket av lagene som rykker opp

Juniorene har vel overrasket både seg selv , og den lille , men trofaste tilhengerskaren med 5 strake seire. Seiersrekken ble imidlewrtid brutt på en gammel, trang og dårlig kunstgressbane på Manger. Med en tilnærmet 6-2-2 formasjon var det tydelig at Radøy/Manger satset på kontringer. 2 ganger kom de i gjennom forsvaret, og 2 ganger bommet våre jenter på selv de mest åpne sjanser., og det var en småsur jentegjeng som dro hjemover med 0-2 tap. Da Hald/Skogsvåg/Telavåg stod på motsatt banehalvdel helgen etter , og klokken tikket mot 33 spilte minutter og stillingen var 0-0 , fryktet vi at måltørken skulle fortsette. det gjorde den ikke , og 4-0 til pause ble til 11-1 seier. Juniorene ligger helt i topp i sin 2 divisjonsavdeling , og bør sikre seh opprykk til høsten.

alt

2011-05-28 11:32:50