Medlemsmøte med informasjon om Varegghallen

Mandag 23 november ble det avhold medlemsmøte i Badstuen hvor det ble informert om Varegghall-prosjektet, en gave finansiert av Trond Mohn. Det møtte frem førti interesserte og engasjerte medlemmer.
Her fikk de fremmøtte høre Ola B Siverts informere om Visningsenteret og presentere eksempler på aktiviteter i Nordneshallen.

Illustrasjon av Visningsenteret nedenfor i "Varegghallen - Visningsenter.pdf".

Andreas Madsen og Jan Kjærner-Semb fortalte om hvilke aktiviteter og muligheter Varegghallen kan gi

og Klas Lindgren presenterte treningssenterets muligheter med illustrasjon av senteret.

I budsjettforslag for 2024 har byrådet avsatt midler til kroppsøving for Rothaugen og Krohnengen samt tilskudd til klubbeide idrettsanlegg. Et svært viktig bidrag, men det vil være behov for ytterligere midler for å drifte Varegghallen. Arrangementer, treningssenter og samarbeidspartnere i næringslivet blir viktige. Owen Westergård fortalt om planer for kontakt med bedrifter og presentasjon som er utarbeidet til formålet.

Totalentreprenør Backe Bergen planlegger ferdigstillelse av idrettshallen 1.august 2024 og håper å ha klar Mulebanen 16.april. Som i alle byggeprosjekter er det usikkerhet, så det må tas forbehold om fremdriften.
For Varegg blir oppgaven å forvalte gaven godt og utnytte mulighetene den gir til beste for bydelen og klubbens medlemmer.

26.10.23