Bli med på Vareggs spennende reise!

Til deg med interesse for Varegg og bydelen vår.

Vi tror at du ser på Varegg Fotball sitt barne- og ungdomsarbeid som verdifullt og gjerne ser at klubbens A-lag markerer seg. Derfor ber vi deg gjøre kjent denne http://varegg.no/st%C3... oppfordringen i miljøet ditt, slik at vi når ut til alle som har velvilje for klubbens arbeid.
Vi håper også at du kan få kontakt med mennesker med innflytelse på bedrifters markedsføringsarbeid og at du vil varsle Varegg ved Halfdan Haukeland, e-post leder@vareggfotball.no eller tlf 474 13 003 om aktuelle kontaktpersoner/navn. Du gjør kjent oppfordringen, mens Varegg Fotball oppretter samarbeidsavtaler.
Når vi ber mange av klubbens venner om å bidra på denne måten, kan det hende at personer og bedrifter får mange henvendelser fra Varegg. Vi må be dem være overbærende med dette.
Det har skjedd mye i klubben vår den siste tiden (se liste i oppfordringen). Det er et godt utgangspunkt for videre utvikling på alle alderstrinn og for både jenter og gutter. Derfor ber vi nå de som har et hjerte for Varegg om å bidra til at utviklingen kan fortsette.

Med vennlig hilsen
Varegg Fotball
Olav Gorseth, Svanhild Vee, Halfdan Haukeland, Merete Yndestad, Espen Børhaug, Cathrine Arnesen, Marta Vorland, Eirik Gudmundsen, Anne Lynngård, Trond Johannessen, Børge Alvheim

11.08.17