Vareggløperne i fremgang

Flott løping på Fana Stadion fredag. Gneist og Gular arrangerte en friidrettens festkveld. Vareggløperne fikk kjenne på sommervarme og følelsene knyttet til konkurranse - spenning og hard pressing.

Angel Kalchev var først ut av Vareggløperne. Han hadde syklet fra Sandviken til arena, men holdt likevel så god fart at fotografen ikke fikk fanget han. Tiden ble 2.04.78. Russen Evie Dencker var i kvinnefeltet på 800 men valgte å stå av etter 600 meter.

Lina Rivedal fortsatte sin fantastisk fine fremgang. På 3000 viste hun stor løpskraft på de siste to rundene og distanserte velkjente Eli Anne Dvergsdal. Resultatlisten viser 9:46:91. Bertine Færø fikk det ikke til å stemme og kastet inn håndkledet. I heat to hadde vi også to Vareggløpere. Silje Lindstad og Kristine Fjellanger. Det åpnet lovende og på skjema. Etter å ha løpet seg frem til tet og deretter hatt regien en knapp runde var det lite som stemte for Silje. Kanskje var det døgnvillheten som slo inn. Tiden ble 10:31.15. Kristine følte det litt som Bertine og valgte og stå av. I heat tre viste Siren Rosenlund stort mot. Hun løp meget offensivt og holdt lenge en overbevisende ledelse. Dessverre ble det litt tungt på 6. runden. Selv om oppløpssiden var strålende viste klokken igjen 11:00:89.

Tage Augustson og Børge B Larsson dukket opp i herrenes heat 3 sammen med Markus Kjærner-Semb. Tage og Børge løp utrolig stødig mot gode perser. En intern fight på sisterunden sørget for et bonussekund. 8:46:70 på Børge og 8:47:67 på Tage. Unge Markus perset til storfine 8:38:74. Bjørn Rusten Lundberg løp også som en klokke, men etter 4 runder kom han litt i tvil. Etter en runde med feile tanker, var han på igjen og fullførte i fin stil. 9:13:76 er sekundet bak pers. Veteranene Henrik Angermund og Trygve Andresen rundet av for Vareggs del. Henrik var på hugget fra start, men Trygve var tydelig plaget av et stort gnagsår. Henrik jaget en trio fra Osterøy, fikk hentet den ene og kvitterte ut en fin pers, 9:35:79.

Geir Lindberg tok seg kyndig av publikumsvurderingene og gladstemningen på tribunen.

Resultatliste: Link

Oppdatert Vareggstatistikk: Link

Foto: Arne Tømmernes (se flere foto på Facebook)

12.06.20