Raske i Rimstigen Opp

En fin Varegg-gjeng satte både fart og farge på årets utgave av Rimstigen Opp. Hanne Liland har summert opp både inntrykk og innsats.

"Alltid så flott å komme ut til Bakka i Nærøyfjorden. Aurland IL og Bakka Grendalag steller så godt med deltakerne. Vi blir hentet med minibusser i Gudvangen og kjørt de 5 km ut til vakre Bakka. Der venter Rimstigen med sine 725 høydemetre, fordelt over 2,75 km. 

Varegg stilte med en god tropp løpere og trimdeltakere. Det ble riktig så varmt oppover, solen stekte i fjellsiden, men underlaget var ganske bløtt og vått enkelte steder. Raskeste herre var en svensk O-løper, Marcus Millegård 27.02. Raskeste dame var Karoline Kyte som også satt ny løyperekord med 28.40. Artig at alle tre damer på pallen het Karoline! Vår egen Caroline Christie løp inn til 3. plass totalt, og klasseseier K35.

Også flott 3. plass til Daniel Instanes. Han ble i tillegg premiert for beste løper under 22 år. Da han var ferdig med sitt løp, løp han nedover i løypen for å møte faren Bjørn og presse han oppover lien. En annen Bjørn ble nest beste Vareggløper. Bongomen var endelig uthvilt etter forrige helg strabaser i Italia og ble nr. 9 blant herrene. På toppen ble vi heiet inn av Patricia, Elisabeth og Vibeke. Alle med kamera klar for å forevige spreke løpere over Nærøyfjorden.

Nedturen tilbake til start var like flott, med utsikt til fergetrafikk, fjord og fjell. De fleste tok dusjen med et bad i fjorden. Klassepremie ble det til Tore Instebø, Daniel Instanes, Nancy Sommer og Caroline Christie. Etterpå ble vi skysset tilbake til Gudvangen. Takk til arrangøren for flott motbakkeløp!"

30.07.17