Klar for Holmenkollstafetten

Lørdag er det igjen stor ståhei og stafett i hovedstaden. Varegg markerer seg igjen positivt med lag både for kvinner og menn.

I klasse kvinner senior stiller vi med et nykomponert lag. Snittalderen er 26 år, og laget har tatt opp i seg de første rekruttene fra den store jentegruppen til Svein Ove Båtnes. Trenerne til jentene, Else Loge og Heidi Ann Bruknapp, har sørget for at ungjentene er rappe. I tillegg tar Else og Heidi Ann ansvar for hver sin etappe. Innpisker Bertine er begeistret over å ha med flere jenter med solid erfaring fra hektiske stafetter. Den røffe veterantrioen Christine Revheim-Hansen, Caroline Christie og Sara-Rebekke Færø Linde gir trygghet. Tøffingen Henriette Albon vil klare å takle det som måtte komme av utfordringer på nøkkeletappen fra Blindern. Unge Christina E Hopland fra Edvardsens gate har fått avløsning på Bislett og ny utfordring opp til Besserud. Ingunn er et friskt pust fra o-gruppen. Åshild, Renate, Kristine, Ida, Svanhild og Ingrid gjør det hele komplett. Alle er innstilt på friske oppgjør og at fasiten skal vise at de er gode nok for eliteklassen. I bakhånd har vi Bettina og Josefin.

Herrelaget stiller for tredje året på rad i klassen Menn Elite. Lagledelsen har stor tro på at vi også denne gangen skal greie å bite godt fra oss i det ypperste stafett-selskapet her i landet. Det blir tøffe tak. Utfordringene vil kreve både kløkt og kraft fra kjelleren.

10.05.17