Festlig fra Fjellveien til Blåmanen

Nydelig novembervær og en sprudlende flokk med løpere, gjorde den andre etappen i Blåmansløpene 2019 til en fest.

Før dette andre løpet i 2019-utgaven av Blåmansløpene var Julian Schlicht mest kjent for å ankomme Varegg-løp helt i siste liten. Idag slo han til. Han hadde tid til en prat i sekretariatet og smelte til i løypen. Førstemann til målgang og kvalifisert til fet skrift i statistikkene. Unggutten Erlend Sørheim kom nærmest, mens Anders Sommer avanserte kraftig på slutten og sikret seg  tredjeplassen. Henning Skeie får også en liten blomst for å ha satt tøffe Trygve Buanes på plass i spurten.

Caroline Christie var raskeste jente. Ifølge vår mann i sporet, Botingen, ble ikke Caroline denne gangen offer for sin entusiastiske åpning. Vareggløperen hadde til og med litt ekstra på lager til bakken fra Brushytten og opp. Ronya Solberg med trøye fra Felleskjøpet utmanørerte Vareggs Christiane Trøsse i kampen om plassen bak Caroline. 

Resultater: http://blaamanen.no/resultater/BL0219/index.htm

Takk til værgudene og alle løperne for en ny storfin løpsopplevelse. Takk til alle turgåerne som velvillig slapp frem Lexus'n med vår blonde servitør bak rattet. Ellers takk til Jæger for kjøreopplevelsen.

Takk til vårt pålitelige mannskap i målgangen - Frode, Torunn og Karl-Magnus. Takk til Elisabeth og Dag for boller og saft. Takk til løypemerker og alltid energiske Bjarne. Flere iherdige fotografet fortjener også en stor takk. Takk til Frode for igjen å ha ryddet løypen for merkeflagg.  Bollene var kvalitetsbakverk levert av Godt Brød. Det ryktes at mannen med resultatservicen ikke fikk boller denne gangen heller og derfor begynte å dele ut tider etter dårlig skjønn. 

Topp trio: Ronya, Caroline og Christiane

De tre raskeste: Anders, Julian og Erlend

02.11.19