Stian sterkest til Ulriken

Favoritten Stian Hovind-Angermund innfridde. Fint vær og spreke løpere gjorde styrkeprøven, Ulriken Opp, til en fest.

Stian satte alle de tøffe konkurrentene kraftig på plass. Han løp fra Store Lungegaardsvann til toppen av Ulriken på råsterke 22.48. Det var hele 34 sekunder raskere enn fjorårsvinneren av Motbakkecupen, Torstein Tengsareid. Joel Dyrhovden på tredjeplass var hele 1.42 bak Varegg-løperen. Daniel Instanes og Henrik Angermund imponerte også med topp 10 plasser.

Tre lettbeinte Varegg-løpere kjempet seg til topp 10 plasser blant jentene. Sara Rebekka Færø Linde har vist klasse på trening, i stafett og sist til Fløyen. Til målgangen på Ulriken kom Sara-Rebekka som fjerde best. Elisabeth Vik kjente varmen i bratthenget, men samlet seg mesterlig og sikret 6. plassen. Nancy Sommer gjorde også en formidabel innsats for å dra iland 9. plassen.

Resultatoversikten viser også at det kryr med flotte klasseplasseringer. Ekstra skryt til Joachim Losnedal Tonning, Daniel Instanes og Ludvig Tennebekk som var raskest i sine klasser.