Tredje strake seier for a laget

Varegg møtte et Lyngbø lag som hadde fått en flying start i tredjedivisjon.Og spørsmålet var om guttene klarte å holde koken etter forrige storseier.
Varegg stilte med følgende lag: Fiskum, Engeberg, Hatland Sundfør, Ulvestad, Ferstad, Hopsdal, Campos, Rojas, Næss, Heimark, Cheung.
Litt avventende åpning , begge lag prøvde seg frem for å finne ut av hverandre. Varegg fikk et godt spillemessig overtak etterhvert og i det 23 minutt er det Ruben Cheung som er frempå og scorer på en corner. Så går det slag i slag , 29 minutt , 2-0 ved Simen Hopsdal , flott skudd. 35 minutt 3-0 ved Christian Heimark , innlegg fra Ulvestad som han beiner i mål fra kort hold.
4-0 i det 44 minutt , også av Heimark , et flott skudd fra hjørnet av 16 meter som går i lengste hjørnet. Varegg kjørte over Lyngbø i denne omgangen , det var virkelig forskjell på ferdigheter og tempo.
Andre omgang åpner  mye roligere og Lyngbø slippes inn i kampen. En pasning i forsvaret blir snappet opp av Lyngbøs Fredrik Fotland Nilsen og han lager 4-1 ti minutter ut i andre omgang.
Varegg bytter ut Campos og Næss og inn kommer Bjordal og Carvalho.
Men det er Lyngbø som får neste mål på et straffe i det 62 minutt og stillingen er 4-2. Lyngbø får blod på tann og kjører kontringer men får ikke flere mål.
Utover i omgangen er det Varegg som trykker mest på og det blir mange store sjanser. Helt mot slutten i det 80 minutt er det Simen Hopsdal som lager mål  med et skudd fra kort hold og det står 5-2.
Lyngbø har ikke mer å svare med og det kunne lett blitt flere mål.
Det ble en grei seier over Lyngbø med mange mål , men veldigt ujevnt spillemessig i de to omgangene. Det var vel alldri tvil om hvor seieren skulle ende.
Simen Hopsdal fikk bestemannspremien, en oppmerksomhet fra ID Hair.
Neste kamp går  mandag 6 mai kl 1700 i Sogndal. da møter Varegg Sogndal 2 på Campusen i Sogndal.
Varegg slo de 2-0 i en treningskamp i påsken , men det er alldri godt å vite hva slags lag andre lagene stiller med.
Varegg ligger i toppen på tabellen og det ser bra ut for fortsettelsen , følg med..