Første treningskamp for a -laget

Lørdag 26 januar møtte Varegg  Bergen Nord til årets første treningskamp.

. Bane forholdene var ikke helt optimale , men etter en god måke innsats ble  det brukbare forhold. Varegg stiller med en del nye spillere i årets utgave og stallen er ikke ferdig uttatt ennå. Så dette var absolutt rette stedet å vise seg frem. Spillet ble nok preget en del av det og samspillet var ikke alltid helt på høyden. Men vi fikk sett noen gode enkeltmanns prestasjoer. I det 10 minutt kommer Evrad Mvuka fint igjennom på venstre siden og i stedet for å gå ned til dødlinjen skjærer han inn og setter ballen til side for keeper. En fin prestasjon. I det 40 minutt får Varegg frispark litt utenfor hjørne av 16 meteren og Daniel Campos legger den perfekt i mål.Det står 2-0 til Varegg. Ikke mange minuttene etter blir det rot i forsvaret til Varegg og Bergen Nord benytter sjansen til å lage 1-2. Varegg bytter alle utespillerne i pausen og spiller hele andre omgang med  et nytt lag utenom keeper. Spillet blir litt mer jevnere og Varegg får ikke uttelling på sjansene. Bergen Nord har et godt lag og var frempå noen ganger , men fikk ikke mål. De kommer nok til å bite godt fra seg i årets fjerde divisjon. Vi vil komme tilbake med en mer fyldig presentasjon av årets Varegg lag når stallen er spikret.