Solid seier over Sandnes Ulf 2

Varegg opp på tredje plass etter 4-3 seier over Sandnes Ulf 2.

Varegg stilte med følgende manskap: Mats Engeberg , Henrik Hoel Olsen, Kristopher Straus , Mathias Macody Lund, Thomas Ulvestad, Matin Zebari , Adrian Pizarro, Orlando Montenegro, Ruben Isaksen Cheung og Kristoffer Knutsvik. Varegg brukte litt tid på å finne ut av det teknisk gode og skolerte laget Sandnes Ulf 2. De stilte med en del unggutter og  de var tekniske og ballbesittende i spillestilen. Etter 11 minutter får Kristoffer Knutsvik lagt inn foran mål og en av Sandnes Ulf spillerne lager selvmål. En meget bra start på kampen.Varegg er på hugget like etterpå og burde øket ledelsen. Sandnes Ulf spillerne var raske og løpsvillige, noe midtforsvaret til Varegg fikk erfare. I det 21 minutt kommer de på en kontring , forsvaret  er ikke med og etter litt klabb og babb med keeper kan Vetle Lunde Myrhe sette inn utligningen 1-1. Varegg trykker  på igjen og i det 24 minutt skyter Adrian Pizarro i stolpen og ut etter et flott Varegg angrep. Orlando Montenegro får gult kort etter takling. Spillet bølger litt frem og tilbake . I det 42 minutt kommer Varegg helhjertet i angrep og Matin Zebari gir en fin pasning til Orlando Montenegro som setter den greit i mål med venstrefoten. 2-1 til Varegg. Dette blir resultatet til pause. Varegg har ikke kommet helt opp mot sitt beste, de gode fotballspillerne på Sandnes Ulf var vanskelige å finne ut av.Tydelig at flere av de har erfaring fra høyere nivå. Etter hvilen  er det Varegg som har kontroll på det meste , men slipper i det 63 minutt en Sandnes Ulf spiller midtforsvaret , Vareggs keeper må ut i fullt strekk og tar både mann og ball. Straffen setter Vetle Lunde Myhre sikkert i mål og 2-2. Litt mot spillets gang . Like etter i det 65 minutt får Ruben Isaksen Cheung en flott pasning fra Thomas Ulvestad og skyter i keeper og i mål.  3-2 til Varegg. Mats Engeberg får gult kort. I det 73 minutt går Orlando Montenegro ut og Mohammed Kamara kommer inn. Kamara kommer rett opp i det med en gang da han kommer aleine med keeper , men vippen blir fanget av keeper. Varegg har en god periode nå og utover, angriper helhjertet selv om man leder. I det 81 minutt mister Sandnes Ulf ballen på midtbanen , Adrian Pizarro ser at keeper står langt ute og sender en flott lobb fra langt hold i mål. 4-2 til Varegg. Bra prestasjon fra Pizarro med høyrefoten. Varegg kjører på og i det 89 minutt er det Matin Zebari som prøver et langskudd, men den går i stolpen og ut. Varegg skal så holde på ballen til kampen er ferdig og dommer blåser, men  pasningsspillet på midten på egen halvdel blir brutt og William Loadman Rekstad kommer igjennom og setter inn 4-3. Varegg holder unna siste minuttet og vinner fortjent.Adrian Pizarro gikk ut helt mot slutten og Ørjan Arnesen kommer inn .Minusene i dag var at  man slipper inn tre mål i en og samme kamp , da man bare hadde sluppet inn to på de seks syv forrigge.Plussene var at selv om en del nøkkelspiller var vekke , Stian Ferstad, Martin Knudsen, Markus Wentzel Norgård, Tarjei Holmefjord,  så klarer man å vinne og spille god fotball. Andre pluss denne dagen var Matin Zebari, 95 årgang, fullførte en hel kamp fra start , gjorde sine saker bra og viser at her har Varegg et bein til å stå på. Thomas Ulvestad ble kåret til banens beste. Varegg har enda ikke tapt på hjemmebane i serien og dette var siste hjemmekamp før ferien. Neste kamp er  Tirsdag 26.06.12 kl 1900 mot Tertnes på Åstveit. Møt opp og se om guttene tar en siste  trepoenger før ferien.