1-1 mot Arna Bjørnar

Varegg spillte godt mot Arna Bjørnar.

Varegg stilte med følgende lag : Andre Hermansen Fiskum, Kristoffer Knutsvik, Henrik Hoel Olsen, Stian Ferstad, Mathias Macody Lund, Orlando Montenegro, Martin Knudsen, Adrian Pizarro , Markus Wentzel Norgård, Thomas Ulvestad og Ruben Isaksen Cheung. Det er Arna Bjørnar som kommer best i gang  da de lager 0-1 allerede etter 6 minutter. Det er Aleksander Surdal Nilsen somfår heade  et innlegg i mål fra kort hold. Vareggs forsvarere var ikke helt med der.Varegg  kommer mer med i kampen  igjen og har ballen og spillet mest utover i omgangen. Men de helt store og opplagte målsjansene glimrer med sitt fravær for begge lag i denne omgangen.Så i det 35 minutt får Ruben Isaksen Cheung ballen litt innenfor hjørne av 16 m og skyter et sudd som går i det lengste hjørnet til AB. 1-1.Varegg presser AB etter dette og Orlando Montenegro får en kjempesjanse , en langpasning som han tar på hel volley, men AB sin keeper er nede ved stolperoten og slår den til corner. Stillingen blir 1-1 til pause .Orlado Montenegro pådro seg et gult kort i det 35. minutt. Etter hvilen er det AB som kommer best i gang igjen ,Surdal Nilsen kommer igjennom men skyter utenfor. I det 54 minutt  blir Orlando Montenegro byttet ut og Ørjan Arnesen kommer inn. Varegg har en del sjanser, blant annet i det 66 minutt da Ruben Isaksen Cheung kommer igjennom midt forsvaret til AB , men skyter for svakt. AB kommer mer med i spillet men det er Varegg som har ballen mest. I det 74 minutt går Adrian Pizarro ut og Tarjei Holmefjord kommer inn. Ruben Isaksen Chung herjer med midt stopperne til AB men det mangler det siste lille for å score mer denne varme pinse dagen. i det 84 minutt går Markus Wentzel Norgård ut og Magnus Tande kommer inn. Varegg stokker litt om på laget de siste minuttene . Faktisk kommer  det en del store sjanser helt på overtid, men kanonaden til Varegg lager ikke mål.Resultatet blir 1-1 , men Varegg kunne greit tatt med seg alle tre poengene denne dagen.AB som har store planer om å rykke opp til 2 divisjon fikk ikke altfor mye til i dag.Ruben Isaksen Cheung pådro seg gult kort i andre omgang og gjorde en god kamp igjen på tross av mye juling. fra det storvokste AB laget..De 120 fremmøtte  fikk  se en bra kamp med mye god  fotball selv om det var varmt. Varegg er fortsatt ubeseiret på hjemmebane og kan godt fortsette med det. Ingen av de syv lagene som man hittil har møtt har vært bedre enn Varegg og det kan guttene ta med seg til neste kamp som er mot Haugesund 2 lørdag 02.06 kl 1600 i Haugesund. Varegg som lag har tatt tredje divisjons nivået bra og plukker poeng jevnt og trutt.Fortsatt på 6 plass med 12 poeng.Ikke værst for et lag som kom fra fjerde i fjor.