Siste seriekamp endte 1-1

Gneist klarte bare uavgjort mot Varegg

Siste seriekamp i år ble en kamp med mye kjemping og ikke altfor mye spill. Gneist måtte vinne for å ha håp om å kunne holde seg i fjerde divisjon , Varegg hadde allerede rykket opp og hadde ikke så mye å spille for. Forutsetningene preget kampen. Varegg startet med henrik Dørum Bøe i mål, kristoffer Knutsvik, Kristopher Straus,Kristian Mørk, Mats Engeberg, Robin Vatne,Marius Dørum Bøe,Preben Nygård, Magnus Liaskjær, Ruben Isaksen Cheung og Kim Andre Trengereid. I den sterke vinden på Liland åpnet Varegg best. I det 11 minutt kommer et langt innkast fra Kristian Mørk og Ruben Isaksen Cheung header greit i mål, 0-1. Varegg hadde stort sett god kontroll og utover i kampen burde guttene satt inn noen flere mål. i det 37 minutt kommer Preben Nygård igjennom men skuddet går ikke inn. Like etter er det Ruben Isaksen Cheung som prøver skudd oten , men Gneist sin keeper er god. Varegg burde absolutt drept kampen til pause. etter pause er det Gneist som er mest på hugget og de kommer til en del store sjanser , men Vareggs unge  keeper står som en vegg i denne kampen. Varegg bytter inn Besar Ademi og ut går Magnus Liaskjær. i det 60 minutt går marius Dørum Bøe ut og inn kommer Markus Nordgård. Kim Andre Trengereid går ut og inn kommer Morten Fosse. Varegg gjør mange bytter med tanke på at flest mulige får spilletid. Gneist prøver desperat å presse på for utligning , men den lar vente på seg. Varegg har forsåvidt god kontroll  , men slipper Gneist mye inn i kampen. Det blir til tider mye luft fotball og det er ikke Vareggs sterke side . Varegg er  mye farligere de gangene de spiller ballen langs bakken. Mot slutten går Mats Engeberg ut og Henrik Hoel Olsen inn. Preben Nygård ut og Jon Erik Vorland inn. Helt mot slutten på overtid er ikke konsentrasjon helt på topp i Varegg forsvaret og Magnus Taule kommer igjennom og scorer 1-1. Dette blir sluttresultatet. Varegg var noenlunde fornøyd med resultatet etter spill og innsats. Det har vært en fantastisk bra sesong for Varegg sett under ett. Guttene er klare for tredje divisjon og forberedelsene til neste år er i gang. Da gjenstår det bare en kamp og det er kampen om kretsmesterskapet mot Bergen Nord.Den går den 29.10.11 på Kvernbit sin bane . Vi kommer tilbake med mer info om tidspunkt. Varegg venner oppfordres til å møte opp og se siste kamp i år.