Heldig seier mot NBK

Tre viktige poeng i 2-1 seier over NBK

Laget som stilte mot NBK søndag kveld var følgende: Terje Høyvik,Kristoffer Knutsvik, Henrik Hoel Olsen, Kristopher Straus,Mats Engeberg,  Markus Nordgård, Aleksander Birkeland, Ørjan Arnesen, Ruben Isaksen Cheung , Marius Dørum Bøe og Martin Hanstveit. varegg gikk på og presset NBK fra start og belønningen kom etter 6 minutt , et kjapt angrep på venstre siden , mats Engeberg legger inn til Markus Nordgård som scorer fra kloss hold. Varegg leder 1-0. Varegg har stort sett bra kontroll frem til halvspilt første omgang, da slippes NBK inn i kampen igjen og de presser hardt på Varegg. I det 35 minutt får de to store sjanser etter dårligt Varegg spill, men klarer omtrent å skyte utenfor på blankt mål to ganger. Varegg slet voldsomt med spillet utover i omgangen og det er NBK som går opp til 1-1 i det 45 minutt ved Yngve Njøten etter svakt Varegg spill. Dette blir resultatet til pause og det er tydelig at her må ting forbedres til andre omgang. Varegg starter andre omgang bedre men sliter med samspillet . I det 60 minutt går Markus Nordgård ut og Morten Fosse kommer inn. Han skal vise seg å bli viktig, i det 77 minutt får Varegg innkast høyt oppe på banen og Ørjan Arnesen kaster langt inn til Morten Fosse som header inn 2-1. Varegg bytter ut Ørjan Arnesen og inn kommer Jon Erik Vorland. Nbk kommer til en kjempesjanse mot slutten av kampen , men Terje Høyvik leverte en klasse redning etter et skudd fra 7-8 meter. Da hadde NBK spilt seg igjennom Varegg forsvaret , og i stedet for å avgjøre med en gang ville de gjøre det lille elkstra foran mål og da går det slik. Dette var trenden for NBK, fryktelig ineffektive foran mål. Varegg hadde noen sjanser selv i andre omgang , men det var tydelig ikke dagen for måljegerne denne dagen. Kampen ender 2-1 til Varegg og slik er det gjerne for lag i medgang, man vinner kamper selv på dårlige dager. En kommentar som hørtes fra NBK tilskuerne var at " de ikke kunne forstå at  det var et topplag de møtte  i dag". Slik fremsto nemlig Varegg i denne kampen og det er tydelig at man må heve seg til hjemmekampen mot  Baune førstkommende fredag. Den sterke vinden på tvers av banen gjorde nok sitt til at det var vanskelig til tider å spille god fotball, men det gjelder jo for begge lagene. Varegg har fortsatt  seks poeng ned til Radøy/Manger og burde klare å holde de unna. Baune har falt av i høst og er vel ute av opprykksstriden.